ERIKOISSUOLET

Ryhmään “erikoissuolet” sisältyy valikoima erilaisia suolen tavoin käytettäviä tuotteita.

Kangassuolet sopivat hyvin mm. kestomakkaroiden valmistukseen, mutta laminoituina niitä voidaan käyttää  laadukkaammissa keittomakkaroissa tai maksamakkaroissa. Kangassuolilla haetaan yleensä premium-tuotteen leimaa.

Erilaisilla maustesuolilla lopputuotteisiin saadaan makua, väriä ja rakennetta tuotteen pintaan. Varsinkin pippurisalamista saadaan maustepintaista kangassuolta käytettäessä erittäin kaunis ja viipalointia kestävä pinta tuotteeseen.

Maustesuolia saa myös laminoituina hengittämättömiksi. Näitä voidaan käyttää keittomakkara/kokolihasovelluksissa.

Kangassuolia, mutta myös kuitusuolesta valmistettuja suolia voidaan ommella mitä erilaisimpiin muotoihin. Tässä vain mielikuvitus on rajana.