NAUDANSUOLET

Naudan ohutsuolta käytetään pääasiassa lenkkimakkaran ja hevosmakkaran kuorina.  Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus vaihtelee kaliiberista riippuen 18  – 90 m. Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Naudan ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.

Valikoimassamme olevat naudan ohutsuolet ovat peräisin Etelä-Amerikasta.

Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:

Kaliiberi                               kg keskimäärin

32/35 ………………………………22 kg/30 metriä

40/43………………………………36 kg/30 metriä

Toimitamme naudan ohutsuolia muovitynnyreihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 30 – 310 nippua kerrallaan.

Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu naudan pohjukesuoli. Pohjukesuolta käytetään yleisimmin Berliinin- ja Kyrönmakkaran valmistuksessa.

Pohjukesuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Naudan pohjukesuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.

Pohjukesuolen kaliiberi on 95/115 mm. Yhteen pohjukkeeseen mahtuu n. 4-5 kg makkaramassaa.

Pohjukkeet ovat peräisin Etelä-Amerikasta

Toimitamme naudan pohjukesuolia muovitynnyreihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 5 – 1100 kappaletta kerrallaan.