SIANSUOLET

Sian ohutsuolta käytetään pääasiassa grillimakkaran, verimakkaran, ryynimakkaran ja lenkkimakkaran kuorina.  Myyntiyksikkönä on ”nippu” jonka pituus on 100 yardia eli n. 91 m.  Niput ovat pakattu verkkopussiin, jossa on kaliiberista riippuen 2 – 5 nippua. Suurin osa sian ohutsuolista ovat tuubitettuja eli suoli on rypytetty joustavan muoviliuskan päälle helpottamaan suolen siirtämistä ruiskun täyttöputkelle.  Ohutsuolet ovat puhdistettu ja suolattu. Tämä käsittely mahdollistaa sen että ne säilyvät pitkään oikein varastoituna. Suositeltava varastointilämpötila on +5 – +8 °C lämpötila. Sian ohutsuolia ei ole käsitelty kemikaaleilla, joten ne ovat puhtaita luonnontuotteita.Valikoimassamme olevat sian ohutsuolet ovat alkuperämaaltaan Saksa tai Kiina.Alla on taulukko makkaramassan kulutuksesta per nippu yleisimmillä kaliberilla:Kaliiberi                               kg keskimäärin28/30 …………………………… 48 kg/nippu

30/32 ……………………………..52 kg/nippu

32/35………………………………60 kg/nippu

35/38………………………………70 kg/nippu

Toimitamme sian ohutsuolia muovitynnyreihin tai – astioihin valmiiksi pakattuina. Tynnyrin koosta ja kaliiberista riippuen 2 – 220 nippua kerrallaan. Valikoimassamme on myös kotimakkaran valmistajille hyvin soveltuva pieni muovipurkki jossa on n.10 metriä sian ohutsuolta. HUOM! Kotimakkarasuolta toimitamme ainoastaan yritysasiakkaille.