RED ARROW CleanSmoke suoralisättävät savuaromit ja savustetut raaka-aineet

Red Arrow-savuaromeilla voidaan lisätä savun makua elintarvikkeeseen ilman aikaa vievää savustusprosessia. Savuaromeja on sekä nesteinä, että jauheina. Nestemäisiä savuaromeja on joko kasviöljypohjaisina tai vesiliuoksina.  Vastaavasti jauhemaisia savuaromeja löytyy useilla eri kantoaineilla kuten esim. dekstroosi, maltodekstriini, ohramallas tai Torula-hiiva.

Red Arrow valmistaa lisäksi ns. luontaisesti savustettuja elintarvikeraaka-aineita.  Raaka-aineina ovat sokeri, sipuli, valkosipuli ja maltodekstriini. Edellä mainitut raaka-aineet on savustettu perinteisellä menetelmällä käyttäen mm. amerikkalaisia kovapuulajeja, meskiittiä tai omenapuuta. Koska valmistustapa on perinteinen, niitä ei luokitella savuaromeiksi ja ne ilmoitetaan elintarvikkeen ainesosaluettelossa merkinnällä “luontaisesti savustettu [ raaka-aine ] “.