Barentz-konserni on tehnyt muutoksia MP-Maustepalvelu Oy:n ja Casmo Oy:n sisäisiin rakenteisiin Suomessa ja nämä vaikuttavat myös asiakassuhteisiin.

Barentz-konsernin omistaman Casmo Oy:n nimi vaihtui 1.1.2022 ja uusi nimi on Barentz Finland Oy. Jatkossa Barentz Finland Oy tulee keskittymään raaka-ainemyyntiin omien ja Barentzin päämiesten osalta ja kehittämään tätä toimintaa.

MP-Maustepalvelu Oy keskittyy ydinosaamiseensa eli seostoimintaan ja sen kehittämiseen kotimaassa sekä tietyillä vientisektoreilla.

”Uusi työnjako on asiakkaan edun mukaista, sillä sen johdosta voimme taata entistä paremman asiakaskokemuksen”, sanoo Barentz Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Luuppala.

”Tähtäämme laadukkaaseen kasvuun asiakkaidemme kanssa. Näiden toimenpiteiden ansiosta voimme Maustepalvelulla keskittyä omaan erityisosaamiseemme ja tarjota jatkossa entistä asiantuntevampaa palvelua asiakkaillemme”, kertoo MP-Maustepalvelu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Salonen.