Vuonna 2006 perustettu Casmo Oy on saanut tukevan jalansijan suomalaisen elintarviketeollisuuden tavarantoimittajana. Vahvan asemamme perustana on ollut asiakaslähtöinen ja joustava palvelu, korkea ammattitaito ja sitoutuminen, luotettavuus sekä pitkäjänteinen yhteistyö laatutietoisten asiakkaiden ja alan parhaiden päämiesten kanssa.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin suomalaisesta liha-, valmisruoka-, kala-, meijeri-, leipomo- ja eläinruokateollisuudesta. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata tuotteensa yhdellä tilauskerralla ”saman katon alta” ja panostamme nopeaan ja luotettavaan toimitukseen.

Elokuussa 2017 Casmo Oy:n sivuliike Casmo Ab Filial aloitti Red Arrow’n CleanSmoke-savukondensaattien ja savuaromien myynnin Ruotsissa ja Tanskassa.

2.5.2019 Casmo Oy:n omistajat myivät koko osakekannan hollantilaiselle Barentz-konsernille. Raaka-aine- ja sekoitusalalla globaalisti toimivan Barentzin liikevaihto vuonna 2018 oli 1,1 miljardia euroa ja se työllistää 1 100 henkilöä ympäri maailmaa.

Haluamme pysyä ajan hermolla ja siksi myös kotisivumme ja yrityksemme logo on saanut uuden, nykyaikaisemman ilmeen. Uusilla web-sivuillamme pyrimme säännöllisesti kertomaan tuoteuutuuksistamme ja ajankohtaisista teemoista kuten esim. sesonkituotteista.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTEVALIKOIMAAMME!