CASMO OY I KORTHET

Casmo Oy har grundats år 2006 och under dessa år har vi uppnått en stark position som leverantör av finsk livsmedelsindustrin. Vår framgång bygger på den kundorienterade, flexibla och pålitliga servicen och professionella personalen med ett stort engagemang. Det långsiktiga samarbetet med våra kvalitetsmedvetna kunder och med mycket professionella leverantörer över hela världen har hjälpt oss att lyckas.

Vår kundbas består främst av finskt kött, färdigmat, fisk, mejeriprodukt, bageri och husdjurmat industrin. Vårt sortiment består av bland annat ett komplett utbud av naturliga och konstgjorda tarmar, livsmedelsingredienser som rök aromer, mjölksyra derivativer, gelatin, fibrer osv., förpackningsmaterial såsom vakuum och krympbara påsar, skinknät, knivar och tillbehör osv. osv.

Vår ledande tanke är att förse våra kunder möjlighet att placera sin beställning till en plats, varifrån de får allt de behöver i enda order. Vi lägger också massor av ansträngningar för snabba och säkra leveranser.

I augusti 2017 grundade Casmo Oy en filial i Sverige (Casmo Ab Filial) som säljer rökkondensater, rökaromer och Tarber SmokeMaster rökutrustningar i Sverige och i Danmark.

I 2.5.2019 förvärvades Casmo Oy till det holländska företaget Barentz International b.v., som är en ledande leverantör av ingredienser för läkemedels-, personligvård, mat och näring samt djurfoderindustrier. 
Var välkomna att kontakta oss i alla frågor som gäller livsmedelsindustrin (se kontaktuppgifter).